Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ από χημικής άποψης είναι γλυκοζάμινογλυκάνη, ένα υδρόφιλο μόριο, που αποτελεί φυσικό συστατικό του δέρματός μας. Το ενέσιμο υαλουρονικό, παρασκευάζεται σε ειδικά εργαστήρια και είναι άριστο υλικό για να γεμίζει ρυτίδες και να ενυδατώνει το δέρμα.

Διαβάστε Περισσότερα

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Βλεφαροπλαστική είναι η επέμβαση που διορθώνει το βαρύ και κουρασμένο βλέμμα και χαρίζει στο πρόσωπο μία ανανεωμένη εμφάνιση. Άλλωστε το βλέμμα είναι ο καθρέφτης της ψυχής.

Διαβάστε Περισσότερα

Κοιλιοπλαστική: Συμβουλές για ευκολότερη ανάρρωση

Η κοιλιά είναι ένα από τα σημεία του σώματος που αγχώνει ιδιαίτερα τις γυναίκες. Μία σφιχτή, επίπεδη κοιλιά είναι επιθυμία όλων. Η κοιλιοπλαστική είναι η επέμβαση που μπορεί δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα και να βελτιώσει αισθητά την εικόνα του σώματός σας. Μήπως όμως διστάζετε να προχωρήσετε στην επέμβαση γιατί φοβάστε την ανάρρωση? Ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές θα μπορέσετε να ενταχθείτε ομαλά στην εργασία και τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Διαβάστε Περισσότερα

Τι είναι η γυναικομαστία και πώς μπορείτε να απαλλαγείτε!

Η γυναικομαστία είναι ένα πρόβλημα ταμπού για πολλούς άνδρες. Εκτός από την εξωτερική τους εμφάνιση επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και την ψυχολογία τους.

Ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης μας εξηγεί αναλυτικά πώς μπορεί ένας άνδρας να απαλλαγεί από τη γυναικομαστία.

Διαβάστε Περισσότερα